Екскурзии до Дубай със самолет-Екскурзия, почивка и хотели Дубай и Абу Даби; виза Дубай,ОАЕ

Почивки и екскурзии до Дубай за 5, 6 или 7 нощувки
Самолетни билети,визи,трансфери и хотелско настаняване в Дубай
Дубай –перла в Арабската пустиня.
Дубай-сън, реалност или недостижим лукс?
Една екскурзия в Дубай ще ви отведе в страната на чудесата, където всичко е възможно. Когато става дума за Дубай, веднага в съзнанието на разговарящите изникват асоциации, свързани с лукса. В Дубай всичко е „най-„ ...най-високата сграда в света (Burj Khalifa), най-големия мол (Dubai Mall), най-луксозния хотел (Burj al Arab).
По време на всяка екскурзия до Дубай, не забравяйте да посетите най-високата сграда в света Бурдж Халифа и изкуственото езеро пред нея. Там сред водата ще се насладите на една от най-прекрасните приказки – танцуващите фонтани. До Бурдж Кхалифа (намира се в даунтаун Дубай) може да отидете и с метрото на Дубай, една от забележителностите на емирството. А сред чудесата създадени от човешката ръка се вие известния канал на Дубай (Dubai creek) изпълнен с традиционни дървени лодки.
Част от всяка една екскурзия в Дубай е и шопинг турът. Със своите 47 мола, Дубай е любимото място на всички жени. Моловете са луксозни и може да се намери всичко. Но, интересното повреме на обзорната екскурзия на Дубай е пазарът. В Дубай, има пазар за почти всичко – пазар на парфюмите, пазар на платовете, рибния пазар, пазар на подправките-тези места превръщат града във вълнуващо място за шопинг и дават възможност да усетите автентичният дух на Арабия.
Едва ли Дубай ще спре да изненадва света с архитектурните си постижения, но едно е сигурно – мечтата на един от създателите на Обединените Арабски Емирства се осъществява – Дубай е сред най-желаните туристически дестинации в света. Доказателство са милионите туристи всяка година.

  • Ако все още не сте решили да си подарите екскурзия до бъдещето, заповядайте в нашия офис.
  • Ние ще отговорим компетентно на всеки един въпрос свързан с бизнес пътуване или екскурзия в Дубай.
  • Ново-Златен Дубай-предложение за почивка в Дубай за златна възраст и техните приятели. Почивката в Дубай ще ви представи много въсможности за забавления. Повече информация за почивка Златен Дубай в нашия офис.

Предложения за приятно изкарване в Дубай:

23.10.2016 г.
Цена от: 665 €
6 дни / 5нощувки
» повече
01.11.2016 г.
Цена от: 711 €
8 дни / 7нощувки
» повече
18.09.2016 г.
Цена от: 670 €
8 дни / 7нощувки
» повече
14.10.2016 г.
Цена от: 1795 €
10 дни / 8нощувки
» повече
11.10.2016 г.
Цена от: 602 €
5 дни / 4нощувки
» повече